Over mij.

Hallo! Wie ben jij?

“Mijn naam is Pauline Kort. Ik ben 59 jaar en woonachtig in het prachtige Leiden. Daar woon ik samen met mijn gezin. In mijn vrije tijd kun je mij vaak vinden op mijn motor; ik vind het heerlijk om dagenlang te toeren en nieuwe plekken te ontdekken. Daarnaast kun je mij ook ontzettend blij maken met een goed boek, zonnig en gezellig terras, bloemen en uiteraard chocola. Kortom; ik ben een echte levensgenieter!”

Hoe zouden je vrienden jou omschrijven?

“Als een echte optimist; positief ingesteld, een doorzetter, ambitieus (en een tikkeltje eigenwijs…). Ik ben zeer gedreven en zie het als mijn missie om anderen te helpen/ondersteunen. Dit heb ik overigens ook mijn hele carrière gedaan. Als Virtueel Professional kan ik mijn passie/hobby combineren met mijn werk. Hoe fijn is dat!?
Eigenschappen waarvan ikzelf vind dat ze mij goed beschrijven zijn: organisatietalent, proactief, teamplayer, stressbestendig en flexibel.”

Kun je je carrière samenvatten?

“Pfoe, waar begin ik? Na de middelbare school ben ik gestart met de verpleegkundige opleiding. Ik wil(de) altijd graag voor mensen zorgen. Na vier jaar ben ik verder gegaan als doktersassistente. Samen met de arts was ik verantwoordelijk voor de patiënten. Ik moest er dus voor zorgen dat alles goed geregeld werd, zodat de patiënten en de arts zich geen zorgen hoefden te maken over randzaken. 

Later ben ik gaan werken als secretaresse, evenement organisator en officemanager bij een universitair medisch centrum. Eén ding werd mij zeer duidelijk tijdens mijn carrière; ik vind het uitdagend om zaken te regelen, organiseren en andere mensen te ontlasten, zodat zij zich beter kunnen focussen op dat wat zij het allerliefste doen.”

Waarom ben je een eigen bedrijf gestart?

“Sinds eind 2015 ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf; Pauline Kort. Ik vond het tijd worden dat ik iets ging doen wat het beste bij mij past en wat ik het liefste doe; enthousiaste, ambitieuze, gedreven ondernemers ondersteunen door taken uit handen te nemen zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteit.

In april 2016 ben ik gestart met de opleiding Virtueel Succes, een certificeringsprogramma voor virtueel professionals omdat ik mij graag wil onderscheiden in de markt door online marketing expertise!” Inmiddels ben ik geslaagd voor de opleiding en werk ik al ruim 5 jaar als online marketing & ondernemen expert samen met succesvolle ondernemers.

 

Virtueel professional Pauline Kort

Wat klanten over mij zeggen;