Online trainingsomgeving.

Slimmer

ONDERNEMEN.

Waarom een online training?

Je hoort het steeds vaker: ik heb het te druk om mijn klanten allemaal te kunnen helpen met het oplossen van hun probleem.
En wat nu als je je kennis deelt met behulp van een online training? Het bespaart je tijd, energie en geld. En je klant volgt de online training wanneer het hem of haar uitkomt, op een plek en tijdstip die ze zelf uitkiezen.  Als Virtuele Assistent bezit ik over de technische kennis om een online training te ontwerpen en ontwikkelen. Samen met jouw inhoudelijke kennis bouwen we een online trainingsomgeving zoals jij dat wilt!

  • Wil jij je klanten een online trainings- omgeving aanbieden, maar weet je niet hoe dat moet?
  • Wil jij je focussen op de inhoud van de training en geen tijd en energie steken in de technische aspecten?
  • Ben jij benieuwd wat een online trainingsomgeving inhoudt en welke mogelijkheden er zijn? Lees dan vooral even verder!

Wat is een online training?

Een online training is een digitale leeromgeving waarbij je je kennis aanbiedt in de vorm van video’s, geluidsopnamen en werkboeken. Daarnaast kun je ondersteuning geven met behulp van een besloten social mediagroep, via individuele (Skype) coachgesprekken of via een offline dag.

Hoe wordt een online trainingsomgeving ontwikkeld?

Met behulp van een stappenplan maak ik inzichtelijk hoe je online trainingsomgeving eruit gaat zien, welke tools je hiervoor moet aanschaffen en wat de kosten hiervoor zijn.

Vervolgens maak ik, uiteraard in overleg, een planning. Hierin staat precies wanneer jij bepaalde zaken aan moet leveren.

Waaruit bestaat een online trainingsomgeving?

  • Mooie salespagina inclusief call to action gekoppeld aan je autoresponder/ online
    betalingssysteem.
  • Inrichten van je online trainingsomgeving inclusief opmaak invulbare werkboeken en inrichten van de benodigde tools.
  • Wat verwacht ik van jou: aanleveren van content, audio- en videomateriaal en aanschaf vande benodigde tools.