Aanmelding bijeenkomst Thuis in de Wijk op 22 november 2021

22 november 2021

10.30 – 13.00 uur met lunch

(inloop vanaf 10.15 uur)

Theater De Bussel Oosterhout

Waarom?

Goed wonen mogelijk maken voor mensen met kwetsbaarheden en hun omgeving, daar staan én gaan we samen voor. Wij in Breda en omgeving, dat zijn

  • de gemeenten Altena, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout en Zundert
  • woningcorporaties Alwel, Bazaltwonen, Land van Altena, Laurentius, Thuisvester, Wonen Breburg, Woonkwartier en Woonvizier
  • zorgaanbieders Amarant, GGz Breburg, Jados, SMO, Sovak, Sterk Huis en Villa Boerebont
  • ervaringsdeskundigen van Fameus

Verenigd in het regionaal huisvestingsnetwerk, hebben we de kwantitatieve opgave in kaart gebracht (hoeveel woningen zijn er nodig) en onze uitgangspunten vastgelegd in het programma Thuis in de Wijk.

We bevestigen onze samenwerking voor huisvesting met ondersteuningsarrangementen met de ondertekening van het regionale convenant Thuis in de Wijk.

Locatie en programma:

Theater De Bussel
Torenstraat 10
4901 EJ Oosterhout

Programma
Inloop: 10.15 uur
Start programma: 10.30 uur
Lunch: 12.15 uur

 

 

Voor wie?

Alle betrokken wethouders wonen en Wmo, bestuurders van woningcorporaties en zorgaanbieders worden uitgenodigd deel te nemen aan deze formele bevestiging van de gezamenlijke regionale verantwoordelijkheid.

 

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier:

Openbaar vervoer en parkeren

U kunt naar Theater de Bussel reizen via bus of trein. Bus 230, 325, 326, 327,328 hebben een halte in de nabijheid van het theater.

Uw auto kunt u parkeren in parkeergarage Basiliek aan de Valkenstraat (naast Theater de Bussel). U kunt de garage van 07.00 tot 23.00 uur inrijden. Uitrijden kan 24 uur per dag. Er zijn drie invalideparkeerplaatsen beschikbaar op het torenplein. Daarnaast zijn er ook invalideparkeerplaatsen in parkeergarage Basiliek.